2 Δεκεμβρίου !!!!! και στο κλειστό Γυμναστήριο της Περαίας είχε έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων Θεσσαλονίκης –Θερμαϊκού.
Αφιερωμένο στην Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ .
Βοήθησε και η ΑΝΑΤΟΛΗ μας κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα... Να προσφέρει χαρά διασκέδαση συμμέτοχη στα παιδιά με η χωρίς Αναπηρία
Ήρθε η ώρα να πούμε κάποια ευχαριστώ κι εμείς με την σειρά μας...

Πρώτα απ όλα θα ευχαριστήσω τους γονείς που ήρθαν και έφεραν τα παιδιά να διασκεδάσουμε όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ( Άραγε πόσες φορές έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από διαβάσματα ,,, Θεραπείες … φροντιστήρια και από τα τέσσερα ντουβάρια του σπιτιού τους και να ιδρώσουν από το παιχνίδι??? )
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εθελοντές μας οι όποιοι χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν εκεί για να προσφέρουν την αγάπη τους
Τον Χρήστο την Γωγώ την Νταίζη την Ειρήνη την Νεκταρία τη Δέσποινα την Ειρήνη τα δικά μας παιδιά !!!!!!
Την γλυκιά μας κλοουνιτα.. Ρια Κυριτσοπουλου πάντα κοντά μας για όλα τα παιδιά
Τους μαθητές από το τμήμα Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ!!!! Ήρθαν χωρίς να λογαριάσουν ότι χρεωθήκαν με απουσίες !!!! Γιατί επέλεξαν να σπουδάσουν αυτό το αντικείμενο για να προσφέρουν.
Την Χορωδία του Ερυθρού Σταυρού που μας τίμησαν και πάντα στηρίζουν κάθε όμορφη πρωτοβουλία με μονό αντάλλαγμα τη ευχαρίστηση της προσφοράς
Τoν ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ομάδα μπάσκετ με Αναπηρικά Αμαξίδια. Τους Καλωσορίζουμε στο δήμο μας... Η συνεργασία μας είναι δεδομένη... πάμε λοιπόν για τα καλύτερα μαζί !!!!!
Τους παλαιμάχους μπασκετμπολίστες Θερμαϊκού και Θεσσαλονίκης που για δεύτερη χρονιά ήταν εδώ για εμάς.
Και Φυσικά την ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού πάντα εκεί που πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την συμπαράσταση τους
Βεβαίως τους λίγους ομολογούμενος άλλα σημαντικούς φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να τιμήσουν αυτή τη ξεχωριστή ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία.

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ … ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Nektaria Koyroypi 


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.