Με αφορμή τις "δολιοφθορές", όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου, που σημειώνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα στο Δημοτικό Θέατρο της Επανομής, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ζητά, με επιστολή του, την άμεση παρέμβαση των Αστυνομικών Αρχών.

Ο κ. Μαυρομάτης στην επιστολή του κάνει λόγο για ομάδες αγνώστων νεαρής ηλικίας, που κάνουν χρήση οινοπνευματωδών ποτών έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, και για καταστροφές αρκετών χιλιάδων ευρώ στις εγκαταστάσεις του. Εκτός των υβριστικών συνθημάτων σε τοίχους με ανεξίτηλα χρώματα, οι δημοτικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει σοβαρές ζημίες στη σκεπή του Δημοτικού Θεάτρου στην εσωτερική τοιχοποιία και ολική καταστροφή της πόρτας εισόδου στη σκηνή Επίσης, έχουν διαπιστωθεί κλοπές μέρους του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του Δήμου.

Στην επιστολή του που έχει κοινοποιήσει και στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης επισημαίνει ότι το καταστροφικό έργο των άγνωστων δραστών έχει επεκταθεί και στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Δημοτικό Θέατρο. Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητά άμεσες ενέργειες από τις Αστυνομικές Αρχές, δηλώνοντας εκ των προτέρων βέβαιος ότι θ’ ανταποκριθούν στο δημοτικό αίτημα.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Εδώ επί μήνες οι κλοπές διαρρήξεις και κακοποιήσεις κατοίκων της περιοχής του Θερμαϊκού έχουν πάρει τη μορφή "επιδημίας". Οι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου κάνουν πάρτι σε όλο τον δήμο, εκμεταλλευόμενοι την απουσία δυνάμεων ασφαλείας. Οι κάτοικοι πλέον κοιμούνται με όπλα στο προσκέφαλό τους. Και σα να μην έφταναν αυτά είναι σε δρομολόγηση (θα εφαρμοστεί τους προσεχείς μήνες) η κατάργηση των δύο από τα τρία αστυνομικά τμήματα του Δήμου.

Και ενώ έχουν "μπει" οι διαρρήκτες δυο φορές στην Καψαλάκειο και μια τουλάχιστον στο πρώην δημαρχείο Μηχανιώνας, καταστρέφουν κεντρικά καταστήματα στην Περαία και αφαιρούν χρήματα και εξοπλισμό η δημοτική αρχή δεν έδειχνε να την απασχολεί αυτή η έκνομη δραστηριότητα.

Έστω και τώρα, έστω και με αφορμή τις φθορές στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, καλωσορίζουμε την αντίδραση του δημάρχου προς τις αστυνομικές διευθύνσεις.

Αν και πιστεύουμε ότι η εντονότατη αντίδρασή της θα πρέπει να κατευθυνθεί κυρίως προς την κυβερνητική οπερέτα που έχει με την ανεπάρκειά της μειώσει δραματικά την δύναμη των αστυνομικών τμημάτων και - το χειρότερο - σκοπεύει να καταργήσει τα περισσότερα απ' αυτά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.