Εκδήλωση – ενημέρωση υπό την αιγίδα του Δημοτικού ΟργανισμούΠολιτισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου με θέμα τους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας, τις κατασχέσεις λογαριασμών από τις τράπεζες.
Επειδή υπάρχει τρόπος ο πολίτης να προστατευτεί από τις τράπεζες, να μην είναι έρμαιο τους, διότι υπάρχουν νόμοι, καλό είναι να τους γνωρίζει. Να ενημερωθεί, να συζητήσει πάνω στα προβλήματα που προκύπτουν.
Τα θέματα που θα αναλυθούν στην εκδήλωση – συζήτηση στο Ωραιόκαστρο είναι για τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των καταναλωτών, το κούρεμα χρέους, τις ρυθμίσεις δανείων – ακυρώσεις συμβάσεων, τη διαγραφή οφειλών, την απαλλαγή εγγυητών.
Η κεντρική ομιλήτρια η δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Στέλλα Βαλάνη Ντολοπούλου
Ομιλητές – Δικηγόροι:
Κατερίνα Μωράτη
Βέρα Διαμαντούδη
Μαριάννα Περίδου
Μαρία Κορομηλά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.