Που βρέθηκε ξαφνικά όλη αυτή η συστράτευση μίσους ενάντια στον Λαζόπουλο;
Που ήταν κρυμμένη όλα αυτά τα χρόνια;
Προσωπικά, παρ' ότι πολλές φορές με έκανε να γελάσω στις εκπομπές του (Μήτσοι, Αλ Τσαντίρι) ουδέποτε μου ήταν συμπαθής. Κι αυτό γιατί ήταν στην κατηγορία των ΝταλαροΣαββόπουλων και άλλων της ίδιας συνομοταξίας που ήταν οι γλύφτες της εκάστοτε εξουσίας.
Κολαούζος της Δήμητρας στο ΠΑΣΟΚ τότε, αντιμνημονιακός, υμνητής του Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ τώρα που μας φόρεσαν κολάρο το τρίτο και μακρύτερο μνημόνιο.

Αυτά όμως δεν είναι ικανά για να φτάσω να αποδέχομαι τις υστερικές και υπερβολικές κραυγές που εκτοξεύονται από κάθε πονεμένο, που με αφορμή μια άστοχη  και απαράδεκτη δήλωσή του για τον Σόιμπλε, χαρακτηρίζοντάς τον  ρατσιστή σε βάρος των μειονεκτούντων σωματικά συνανθρώπων μας.

Προφανώς και ο "πνευματώδης Λάκης" την πάτησε. Την πάτησε σαν ξανθιά πρωινάδικου τσοντοκάναλου. Σαν ξανθιά που η γλώσσα της δεν επικοινωνεί μόνιμα με το μυαλό της.
Και πράγματι αυτό που είπε θέλοντας να "χτυπήσει" τον Σόιμπλε (που κανένας Έλληνας δεν γουστάρει βέβαια) είναι το εξής:
«Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά-σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια».
Και όσο κι αν αυτό προοριζόταν για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών είναι λογικό να φαίνεται πως στόχευε κάθε άτομο με αναπηρία που θα το άκουγε.
Και δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των συλλόγων ΑΜΕΑ και όσων πραγματικά προσβάλλει ΑΙΣΧΡΑ η συγκεκριμένη αναφορά του διασκεδαστή.
ΑΛΛΑ μετά την δημόσια επί 1000 συγνώμη που ζήτησε οποιαδήποτε φασαρία και ειδικά από τον πολιτικό συρφετό σαφώς και έχει άλλες σκοπιμότητες.
Δυστυχώς όμως για τον Λάκη, λίγες λέξεις που δεν μπήκαν στη σωστή σειρά τον έβγαλαν στη σέντρα επαληθεύοντας την παλιά παροιμία "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει". 
Η γλώσσα στην προκειμένη περίπτωση είναι η δική του και έχει φτάσει να τον τσακίσει.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.