του ακτιβιστή


Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, όσο τουλάχιστον θυμάμαι, είχαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα σαν ένα από τα υποσχόμενα έργα (άμεσα έλεγαν) την διάνοιξη του παραλιακού μετώπου. Και φυσικά εννοούσαν την διάνοιξη του παρα θιν' αλός δρόμου από Ν. Επιβάτες έως Αγία Τριάδα προκειμένου να ενοποιηθούν οι βορεινές ακτές του Δήμου Θερμαϊκού.
Και όλοι κάπου σκόνταφταν στην πραγματοποίηση του έργου, που εκτός της ένωσης των τριών οικισμών  θα έβγαζε την Αγία Τριάδα από μια ιδιότυπη απομόνωση και μαρασμό και θα έδινε μια κοσμοπολίτικη εικόνα στην περιοχή.


Θυμάμαι σε μια συνέντευξη, την πίκρα του πρώην δημάρχου Γιάννη Αλεξανδρή για τους υπεύθυνους υπουργούς που ενώ του το είχαν υποσχεθεί δεν έπραξαν τίποτα για την διάνοιξη των ΚΑΑΥ.


Να όμως που γκρεμίστηκαν ήδη τα ανατολικά συρματοπλέγματα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη είσοδο για τους περιπατητές και τους λουόμενους.  Εντάσσεται αυτό στο έργο της ανάπλασης και διάνοιξης;  Ας ελπίσουμε.


Μάλιστα μπουλντόζες καθάριζαν σήμερα την παραλία ....
Λέτε να ανοίξει επιτέλους η παραλιακή;


Ίδωμεν !!

Την τελευταία φωτο αλιεύσαμε από το fb
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ...και κλάααααμα οι στρατιωτικοί....! Κάτι βασιλειάδηδες και λοιποί κολαούζοι ρωτήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε και είχαμε απορία μεγάλη που θα λιάζονται οι λαθρομετανάστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.