Δεν έχουν τελειωμό οι απευθείας αναθέσεις, τόσο στο δήμο Θερμαϊκού όσο και στις εταιρείες που αποτελούν προεκτάσεις του.
Έναντι αμοιβής 23.985,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% δίδονται, σε ιδιωτική ΟΕ εταιρεία, με απευθείας ανάθεση οι εργασίες «Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου δεξαμενών και γεωτρήσεων του υδρευτικού συστήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.».
Η απόφαση λήφθηκε στις 27 Μαΐου 2016 και αφορά καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου γιατί, σύμφωνα με το αιτιολογικό, οι περιοχές που βρίσκονται οι γεωτρήσεις είναι δύσβατες και έχουν καταστραφεί οι δρόμοι που οδηγούν σ' αυτές λόγω καιρικών συνθηκών και γεωργικών μηχανημάτων.
Εικοσιτέσσερα χιλιαρικάκια για καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου ....
Σε καλή μεριά !!!
Το ερώτημα:
Προσωπικό και μηχανήματα δεν διαθέτει η εταιρεία ύδρευσης του Δήμου;
Ή θα της κοστίσει φθηνότερα με την απευθείας ανάθεση;
Περιμένουμε απαντήσεις.

* Η φώτο είναι φωτοτυπία από το έντυπο της παράταξης Μαυρομάτη, τότε που εγκαλούσε την διοίκηση Αλεξανδρή για τις απ' ευθείας αναθέσεις στην ύδρευση κι αλλού.
Είδατε πως αλλάζουν οι εποχές και τα πρόσωπα. Τώρα διοίκηση ο Μαυρομάτης αλλά πράττει αυτά που κατηγορούσε ..... Οι πρακτικές μένουν οι ίδιες !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.