Η Ζωή ήταν εκεί. Παρούσα στο ραντεβού της με τους φίλους της Πλεύσης Ελευθερίας και των ακτιβιστών της πρωτοβουλίας "ΟΧΙ στα Ναι τους".
Χθες βράδι, στα Μυκονιάτικα, στην Καλλικράτεια.
Ήταν εκεί και οι φίλοι της, παλιοί και νέοι που την υποδέχθηκαν με θέρμη. Και με ενδιαφέρον για τις θέσεις και τις απόψεις της. Για τα σχέδιά της. Για το άπλωμα της Πλεύσης Ελευθερίας σε όλη την Ελλάδα.
Και εκείνη χαλαρή, χαμογελαστή και ευχάριστη να δίνει απαντήσεις, να συζητά αλλά και να ρωτά.
Μια Ζωή που απέχει παρασσάγγας από την εικόνα που προσπαθούν να περάσουν τα συστημικά ΜΜΕ καθ' υπόδειξη του Συριζέϊκου κατεστημένου.
Μια Ζωή με χιούμορ, μια Ζωή που ακούει, μια Ζωή που επιμένει και παλεύει για τα ΟΧΙ του ελληνικού λαού και που προσδοκά κι από εκείνον  να σταθεί και να προστατέψει το ΟΧΙ του περσινού καλοκαιριού.
Όσοι δεν μπαίνουν στο λούκι, όσοι παραμένουν ανυπότακτοι, όσοι δεν δέχονται τα Ναι μιας ερμαφρόδιτης και ψευδεπίγραφης κυβέρνησης της "αριστεράς" έχουν την ευκαιρία  να ξανασταθούν όρθιοι.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις απ'ευθείας επαφές της με τους πατριώτες που δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα.
Θα έχει ανοιχτές συγκεντρώσεις με κόσμο σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους πολίτες να προτείνουν και οι ίδιοι τα σημεία συνάντησης τους.

Είμασταν κι εμείς εκεί. Και το χαρήκαμε. Κι αναθαρρήσαμε  !!!

ακτιβιστής






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.