του ακτιβιστή

Αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης λαμβάνει υπόψη του τις κρίσεις που γίνονται μέσω των τοπικών μέσων, και ενδεχόμενα αντανακλούν τις απόψεις των συμπολιτών μας.
Η ανάθεση της αντιδημαρχίας καθαριότητας Περαίας, Ν.Επιβατών κι Επανομής στον Μάκη Μπίρο μάλλον κάτι τέτοιο δείχνει. Ο Μάκης είναι αλήθεια ότι "ίδρωσε" τη φανέλλα χωρίς να κατέχει καμία θέση (και μισθό ...) επί δύο χρόνια και οι συνδημότες μας το γνωρίζουν. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια κι από δω και πέρα.
Για την άλλη μισή αντιδημαρχία καθαριότητας (Ν. Μηχανιώνα κι Αγία Τριάδα), υπεύθυνος θα είναι σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση δημάρχου (που ανέβηκε ήδη στη διαύγεια) ο κ. Φώτης Τζάκης.
Μοιράζει την πίτα ο δήμαρχος....
Δύο στα δύο για τη Νέα Δημοκρατία. Και οι δύο εκλεγμένα τοπικά στελέχη της δεξιάς.
Ξέρει να μοιράζει "παιχνίδι" ο κ. Μαυρομάτης. Άλλωστε με παρόμοιες συμφωνίες και "προσαρτήσεις" εκλέχτηκε, αφού πολυσυλλεκτικά συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του όλο το κομματικό φάσμα, προφανώς με δεσμεύσεις που τηρήθηκαν ή μέλλει να τηρηθούν στις αλλαγές που έρχονται ...
Είχαμε προβλέψει την απομάκρυνση του Γενικού Γραμματέα του δήμου και την αντικατάστασή του, είχαμε προβλέψει την παραίτηση του Νίκου Γιάκη και την ένταξή του (επ' αμοιβή) στο ρόστερ της ΔΕΥΑΘ και μάλιστα "πιάσαμε" και την μηνιαία αποζημίωσή του. Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Θερμαϊκού, ο Νίκος Γιάκης ορίζεται ως… «επόπτης των συνεργείων ύδρευσης της ΔΕΥΑΘ», με μηνιαία αποζημίωση 1.400 ευρώ μεικτά.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Δήμαρχος με τα μεγάλα "αγκάθια" της διοίκησης, για τα οποία ακούγονται πολλές διαμαρτυρίες (ομαδικές θα λέγαμε από τα στελέχη της παράταξής του). Και αναφερόμαστε στους αντιδημάρχους Γιώργο Φεστερίδη, Πάτυ Πασχαλίδου και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Αδαμίδη.
Προφανώς και δεν μπορεί να διατηρήσει για πενταετία τους ίδιους αμοιβόμενους ....
Το καζάνι βράζει ...
Αλλά πρέπει να βρει τους ικανότερους, να επιχειρήσει να καταλαγιάσει τις διαμαρτυρίες, να ικανοποιήσει (θεμιτές κι αθέμιτες φιλοδοξίες) αλλά και να τηρήσει τα προεκλογικά υποσχεθέντα (παζάρια ...).
Να πούμε πάντως ότι για τους δημότες δεν έχει μεγάλη σημασία αν είναι άσπρος ή μαύρος ο γάτος αρκεί να πιάνει ποντίκια. Κι αυτό σημαίνει αποτελεσματικότητα και καλύτερη δυνατή διαχείριση της καθημερινότητας.

Η απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στη διαύγεια:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Μήπως Σπύρος Αγαμιτίδης αντί Σπύρος Αγαμίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΘΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αει στο διαολο, μονο για παρτι τους κοιταζουν ολοι αυτοι. Μοιραζουν ξεμοιραζουν τις θεσεις κι εμεις οι κατοικοι Μηχανιωνας συνεχιζουμε να πνιγομαστε απο τοξικα καυσαερια της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ χωματερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.