Κλιμάκιο Υπουργών επισκέπτεται το Δήμο Θερμαϊκού για ενημέρωση και λήψη μέτρων προστασίας και αντιμετώπισης των καταστροφών των πληγέντων.

Σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.30΄ θα επισκεφθούν το Δήμο ΘερμαΪκού ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευάγγ. Κουρουμπλής, η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Περιφερειάρχης κ. Απ. Τζιτζικώστας και ο Γ.Γ. της Πολιτικής Προστασίας κ. Κ. Καπάκης, προκειμένου να ενημερωθούν από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη για τις εκτεταμένες καταστροφές που υπέστησαν περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού από τη θεομηνία των τελευταίων ημερών, να γίνει σύσκεψη και να ληφθούν αποφάσεις για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των εν γένει ζημιών, που ανέρχονται στο ποσό των 10.000.000 ευρώ περίπου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΙΚΟΣ ΑΕ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ 
ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Οι εταιρείες εμφιάλωσης μεταλλικού νερού ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ και ΒΙΚΟΣ ΑΕ σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, προσέφεραν 4500 φιάλες εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού 1,5 lt στον Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από την προχθεσινή θεομηνία που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές και στο τοπικό δίκτυο της ύδρευσης. Τόσο η κ. Πατουλίδου όσο και ο κ. Τσαμασλής, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στις εταιρείες ΣΟΥΡΩΤΗ και ΒΙΚΟΣ τονίζοντας την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν καταξιωμένες ελληνικές επιχειρήσεις που εμπράκτως στέκονται αλληλέγγυες σε συμπολίτες μας.

Ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, από τις πρώτες ώρες που εκδηλώθηκε η κακοκαιρία, συνδράμει τις προσπάθειες του Δήμου Θερμαϊκού με μηχανήματα τόσο υπηρεσιακά όσο και μισθωμένα προκειμένου να γίνει το ταχύτερο δυνατό η αποκατάσταση των ζημιών. Για τον ίδιο σκοπό η κ. Πατουλίδου θα παρευρεθεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στον Δήμο Θερμαϊκού με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.