Τα κατάφερε θαυμάσια η αθλήτρια του Αίαντα, η νεαρή από την Περαία Αντωνία Σακελλαρίδου, κατά την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Νέων που διεξήχθησαν στην Αργεντινή.
Κατάκτησε την 9η θέση στον κόσμο, στο αγώνισμα του τραμπολίνο, εκπροσωπώντας πανάξια την Ελλάδα αλλά και τον τόπο μας, τον Θερμαϊκό.

Τα συγχαρητήρια του Αίαντα στην αθλήτριά του για την μεγάλη διάκριση: 
Η διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ νοιώθει πολύ υπερήφανη για την αθλήτρια Αντωνία Σακελλαρίδου. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 9 θέσης ανάμεσα στις 12 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της στον κόσμο! Ο ΑΊΑΝΤΑΣ παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον εκδιωχμο που υπέστη συνεχίζει να κατακτά κορυφές και να θέτει γερές βάσεις στα αθλήματα της Γυμναστικής στον Δήμο Θερμαϊκού, στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο!

Η τελική βαθμολογία, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.