Αντίθετη άποψη έχει το νεοεκλεγέν στέλεχος του ψηφοδελτίου Θερμαγικός και πρώην δήμαρχος Ν.Μηχανιώνας Κωστής Κούτουκας με την ανακοίνωση σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης του έργου ανάπλασης του Μεσημερίου από το Leader.
Ας δούμε τι αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή του:
Αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα του έργου του Μεσημερίου, διότι όλα έχουν ένα όριο.
Η «έγκριση υπερδέσμευσης για τα δημόσια έργα του Leader» από πού προκύπτει ότι σήμερα αποτελεί «έγκριση χρηματοδότησης» για το έργο του Μεσημερίου; Φυσικά και δεν αποτελεί! Γι αυτό και δεν το αναφέρεται καθαρά!
 
Μπορώ να αναλύσω με λεπτομέρειες το συγκεκριμένο έγγραφο αλλά θα κουράσω τους αναγνώστες μας, με απλά λόγια λέει ότι αν τα εγκεκριμένα έργα του προγράμματος πάρουν εκπτώσεις 50% και δεν ολοκληρωθεί το 30% των εγκεκριμένων έργων ίσως περισσέψουν χρήματα και για εμάς! Για σκεφθείτε όμως να πάρουν έκπτωση 8% όπως πήραν τα LED σας! 
Προσπαθείτε ακόμη μία φορά να παραπληροφορήσετε τους δημότες. Κύριοι στις 22 Απριλίου είχατε απόρριψη του έργου όπως σας απέδειξα με έγραφα ενώ επικαλεστήκατε έγκριση. Έως και σήμερα παραμένει η απόρριψη του έργου και ξαναεπικαλείστε και πάλι έγκριση! 
Θα το κάνετε σαν το λύκο και το βοσκό, όπου συνέχεια φώναζε λύκος στο μαντρί, και δεν θα σας πιστεύει κανείς ακόμη και αν αύριο, μεθαύριο ή κάποτε στο μέλλον εγκριθεί το έργο!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.