Το φορτηγό δεν θα έχει Πρωτοψάλτη, δεν θα πάει στο Μαξίμου - Θα παρασκευάσει και θα μοιράσει γεύματα αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Μια πρωτοβουλία - αγκαλιά από καθημερινούς αλληλέγγυους συνανθρώπους μας.
Μια προσφορά σε ευπαθείς ομάδες.
Συγχαρητήρια στη Στέλλα Βαλάνη, που εμπνεύστηκε την όμορφη δράση και στα άλλα παιδιά !!!!

Η #Ενωση #Γονέων /θμιας #Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος συμμετέχει στην δράση διανομής κοινωνικών γευμάτων με το όνομα #Παραμένουμε #άνθρωποι" μαζί με άλλους φορείς όπου όλοι μαζί σηκώσαμε τα μανίκια για να στηθεί κάτι πολύ όμορφο.
Οι #χορηγοί που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για την παροχή των πρώτων υλών παρασκευής των γευμάτων μας και τους ευχαριστούμε θερμά γιατί πρόσφεραν απλόχερα οτι χρειαζόταν :#Discount markt κ. Λαυρεντιάδου, #Καρακίτης Αδάμ έμπορος Λαϊκής ,#Τσάμης Χρήστος Εμπορος Λαχαναγοράς .Την παρασκευή των γευμάτων ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το #Εστιατόριο #Ακαδημία είμαστε υπόχρεοι. Τη δράση μας αγκάλιασαν επίσης οι #Πρόσκοποι και η #Πολιτική #ΠροστασίαΠροσκόπων τους ευχαριστούμε θερμά.
Εμπνευστής και συντονιστής της ιδέας το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας η κ #ΒαλάνηΣτέλλα

Μαζί μας και άλλοι φορείς με μεγάλο κοινωνικό έργο ο #Σύλλογος #Τριτέκνων#Εστία .#Θεσσαλονίκης και η ομάδα εθελοντών #Προσφέρουμε #απο#καρδιάς" με συνεχή αγώνα και μεγάλο έργο στην στήριξη και σίτιση ευπαθών οικογενειών.

Η Δράση θα γίνει την #Δευτέρα 4/5/20 σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας και θα διατεθούν τα κοινωνικά γεύματα με διανομή που θα πραγματοποιηθεί από τους φορείς
Θα μας δείτε στο δρόμο θα είμαστε εκεί γιατί …
#Παρα-#μένουμε#άνθρωποι !!!!"
👉‼️Στο #Δήμο Χαλκηδόνος θα παραδοθούν γέυματα στο #Κοινωνικό #Παντοπωλείο του Δήμου μας και απο εκεί θα διατεθούν στους δικαιούχους!!!!👈📍

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.