Μέτρα παρόμοια με αυτά που αντιστοιχούν κατά την είσοδο στις νοσοκομειακές δομές της χώρας αναγκάζεται να πάρει η διοίκηση της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, μετά τα μαζικά διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι την περασμένη Παρασκευή στη μεγαλύτερη ψαραγορά της Βόρειας Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια.

Δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με τα αποτελέσματα των τεστ που διενέργησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Και καθώς οι φήμες για κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κυκλοφορούν σε όλο τον Θερμαϊκό, εκφοβίζοντας τους κατοίκους η προσπάθεια του διευθυντή της ιχθυόσκαλας κ. Δημήτρη Αργυριάδη να καθυσηχάσει εργαζόμενους και κατοίκους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής.
Σε συνέντευξή του στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 δήλωσε άγνοια σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων και δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για την ανάγκη του να προβεί σε κλήση στον ΕΟΔΥ για συστηματικό έλεγχο.

Μίλησε για λίγα κρούσματα αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ακτιβιστή μόνο σε μια οικογένεια υπάρχουν πέντε κρούσματα με ένα ήδη να νοσηλεύεται σε μονάδα Covid.

Ιδιαίτερη προσέλευση δημοτών παρατηρήθηκε σήμερα στο ΚΥ Μηχανιώνας προκειμένου να προβούν σε rapid test. Οι κάτοικοι είναι θορυβημένοι και αγωνιούν αφού δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ούτε από τον ΕΟΔΥ, ούτε από το Κέντρο Υγείας, ούτε από τον Δήμο Θερμαϊκού.

Να σημειωθεί πως η ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας αποτελεί στην ουσία πύλη εισόδου, αφού κάθε μέρα εισέρχονται περισσότεροι των 600 εμπόρων επισκεπτών, που αγοράζουν ψάρια και προμηθεύοντας τις αγορές της Βόρειας Ελάδας αλλά και γειτονικών χωρών.

«Από σήμερα (17/2) δεν θα μπαίνει κανένας συναλλασσόμενος στον χώρο της ιχθυόσκαλας χωρίς αρνητικό τεστ και διπλή μάσκα», ενημερώνει ο κ. Δημήτρης Αργυριάδης και συμπληρώνει ότι και σήμερα είναι προγραμματισμένη η διενέργεια νέου κύκλου μαζικών τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και πόσο μεγάλο πρόβλημα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.