Είχαμε στηλιτεύσει με φωτογραφίες την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται η παραλία της Επανομής με τη συσσώρευση βρωμιάς και φυκιάδας που έχει καταργήσει την πλαζ.
Να ομολογήσουμε πως εισακουσθήκαμε από την διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και λίγες μέρες μετά στάλθηκε το κατάλληλο όχημα για τον καθαρισμό.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το όχημα πραγματοποίησε το όποιο καθαρισμό (για τα μάτια θα λέγαμε) γύρω στις 2 τα χαράματα και παρέδωσε την ακτή στα ίδια χάλια.
Επειδή γνωρίζουμε την έφεση του Δήμου Θερμαϊκού στις εργολαβίες, πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο έγινε η μεταμεσονύχτια επέμβαση.
Ερωτήματα που απορρέουν:
Υπήρξε υπηρεσιακός υπεύθυνος εκ μέρους της διοίκησης, γιατί προφανώς θα έπρεπε να έχει ορισθεί ώστε και να εποπτεύσει των εργασιών αλλά και να πιστοποιήσει τις ώρες και τον τρόπο εκτέλεσης.
Εάν όχι τότε θα πρέπει να μιλήσουμε για εργασίες χωρίς έλεγχο, με ότι αυτό συνεπάγεται για το αποτέλεσμα, το οποίο στην φωτο αποτυπώνεται, αλλά και ίσως για για την ασφάλεια της εργασίας.

Έχουν άδικο να αισθάνονται ότι περιπαίχθηκαν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.