Μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Χαλκιδική, όταν κεραυνός χτύπησε 13χρονη με συνέπεια να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν με τον πατέρα και τη μητέρα της για το μπάνιο τους. Στο ξέσπασμα σφοδρού μπουρινιού η άτυχη Δωροθέα βγήκε από τη θάλασσα και ακολουθώντας τη μητέρα της και ακολουθούμενη από τον πατέρα της κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κεραυνός χτύπησε το άτυχο κορίτσι, ίσως λόγω του ότι ήταν βρεγμένη από το μπάνιο. Τραυματίστηκε και η μητέρα της που βρισκόταν κοντά της.
Οι προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ δεν στάθηκε δυνατό να την κρατήσουν στη ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Δωροθέας με τον πατέρα να λέει μα οδύνη «Το παιδί μου έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε».
Μια κούκλα, μια άριστη μαθήτρια και αθλήτρια χάθηκε τελείως αναίτια και αιφνιδιαστικά.
Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Next
Αυτό είναι το τελευταίο.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.