Η καλύτερη εξυπηρέτηση και μετακίνηση των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών-τουριστών στο Δήμο Θερμαϊκού ήταν το αντικείμενο της συνάντησης μεταξύ του Δημάρχου Θερμαϊκού, Θεόδωρου Τζέκου, του Προέδρου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Καλογερούδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Τόσκα και του Προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών, Ηλία Παπαγεωργίου. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΣΕΘ. 

Για τη βελτίωση της ποιότητας των δρομολογίων και την αύξηση της συχνότητας τους από 1ης Ιουλίου αυξάνονται τα δρομολόγια της Γραμμής 69 από 55 σε 71. Ακόμη οι λεωφορειακές γραμμές 70 και 71, που εκτελούν τα δρομολόγια Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή – Παραλία και Ν.Σ. Σταθμός – Ν. Μηχανιώνα είναι γραμμές απευθείας (χωρίς ενδιάμεσες στάσεις) και παράλληλα τα θερινά δρομολόγια προς τον Δήμο Θερμαϊκού θα γίνονται φέτος μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου (αντί για τέλος Αυγούστου). 

Μάλιστα από την επόμενη χρονιά τα θερινά δρομολόγια θα εκκινήσουν την 15η Ιουνίου αντί για την 1η Ιουλίου. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία του ΟΣΕΘ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του δικτύου λεωφορειακών γραμμών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.