Το δελτίο τύπου που λάβαμε λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση είναι το παρακάτω:
Ένα βήμα πιο κοντά στον πολίτη

Εκτός έδρας συνεδριάζει το Δ.Σ. για πρώτη φορά

Πρόκειται για την 3η ειδική συνεδρίαση του Οργάνου με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης, στη Μηχανιώνα, και ώρα 19.00΄.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και με γνώμονα ότι η σύγχρονη Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι πιο κοντά στον πολίτη, η Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να γνωρίζουν βασικές λειτουργίες της, ενισχύοντας τη συμμετοχικότητα και την αποκέντρωση με ενέργειες όπως αυτή....
Πρόκειται για μια θεωρητικά κορυφαία λειτουργία της δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο αφού είναι μια ανοιχτή διαδικασία απολογισμού της διοίκησης.
Αλλά τόσο η μη καλή πληροφόρηση όσο και εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών προγραμματισμός της ακυρώνει εν μέρει τον πανηγυρικό χαρακτήρα που επιχειρεί να δώσει με το δτ της η Διοίκηση του Δήμου.
Νάχαμε να λέγαμε δηλαδή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.