Κάθε χρόνο 250.000 ταύροι βασανίζονται και δολοφονούνται με τους πιο ειδεχθείς και βάρβαρους τρόπους σε αρένες θανάτου, κυρίως στην Ισπανία, αλλά και σε άλλες χώρες προκειμένου οι άνθρωποι να καλύψουν τα σαδιστικά τους ένστικτα - όπως ακριβώς κατά την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ρίχνονταν σε παρόμοιες αρένες λιοντάρια, άνθρωποι και άλλα ζώα. Από τότε έχουν περάσει πάνω από χίλια πεντακόσια χρόνια και ο σαδισμός του ανθρώπου παραμένει απαράλλακτος.


Από τη στιγμή που θα ρίξουν τον Ταύρο στην αρένα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για αυτόν να επιζήσει. Ίσως σου φαίνεται αδιανόητο πως τα πλήθη των ανθρώπων ικανοποιούνται και θεωρούν διασκέδαση την αργή, σαδιστική και βάναυση δολοφονία ενός ζώου, που δεν έχει βλάψει κανέναν. Και είναι πράγματι απίστευτο, πως κάποιος που διαθέτει έστω στοιχειώδη συμπόνια να χαίρεται και να ψυχαγωγείται με το βασανισμό ενός ζώου!



 



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.