Υπό έλεγχο έθεσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) τη φωτιά που ξέσπασε λίγες ώρες νωρίτερα στην περιοχή του Τριλόφου και προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Η φωτιά με τη βοήθεια των ισχυρών ανέμων προκάλεσε ζημιές σε σπίτια, ενώ ένας πυροσβέστης παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο της φωτιάς, ωστόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή για την πιθανότητα αναζωπυρώσεων.

Την ίδια στιγμή, οι επιτελείς της Πολιτικής Προστασίας αναζητούν τα αίτια της φωτιάς.

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Στεργιάδη, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η πυρκαγιά εκτιμάται πως «ξεκίνησε από έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ, ο οποίος βρίσκεται στην ανηφόρα προς Τρίλοφο, μετά το ξενοδοχείο Four Seasons».

«Ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος, μια έκρηξη και μετά έπεσε το ρεύμα και έπειτα από λίγο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, οπότε μάλλον ξεκίνησε από εκεί», δήλωσε συγκεκριμένα στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η κυκλοφορία στον δρόμο από Νέα Μηχανιώνα προς Τρίλοφο. Η κίνηση σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους διεξάγεται κανονικά.




πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.