200 και πλέον αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έτρεξαν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο 4ο Thermaikos Run 2024 που στέφθηκε με επιτυχία. 

Η διαδρομή ήταν 14 χλμ (Αγωνιστική) & 2,3 χλμ (περιπατητική) και πραγματοποιήθηκε εντός των ορίων του Δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα από την Περαία έως την Αγία Τριάδα. 
Ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής ήταν 11 ετών και ο μεγαλύτερος 74 ετών και όλοι έδωσαν ραντεβού και έτρεξαν στον αγώνα-θεσμό του Δήμου Θερμαϊκού. 



Οι βραβεύσεις έγιναν στην Πλατεία Ελευθερίας -Περαίας στο χώρο του τερματισμού. Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών της γενικής κατάταξης, ενώ βραβεία δόθηκαν και στον νεότερο και γηραιότερο αθλητή του αγώνα, καθώς και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Θερμαϊκού και τις εθελοντικές ομάδες που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του αθλητικού γεγονότος!







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.