του Χαλ Τέρνερ / reseauinternational.net / 17.9.24

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, τουλάχιστον τρία υποβρύχια γνωστά ως Project 885 «Yasen» κλάσης, του ρωσικού βόρειου στόλου, οπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon εγκατέλειψαν τη βάση τους στο Severomorsk και κατευθύνθηκαν προς τον «Ατλαντικό Ωκεανό».

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τη θέση της βάσης υποβρυχίων Severomorsk:



Ήταν την ίδια μέρα που ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κίρ Στάρμερ έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον, DC, για να συζητηθεί η χορήγηση άδειας στην Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που προμήθευε η Δύση.

Σύμφωνα με τον γνωστό στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Mikhail Khodarnock, αυτά τα υποβρύχια άφησαν τα λιμάνια τους και κατευθύνθηκαν προς τον Ατλαντικό Ωκεανό για κάποιο λόγο, ειδικά επειδή συνέβη την ίδια στιγμή που η Δύση άρχισε να δηλώνει ότι θα επέτρεπε στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει μεγάλης εμβέλειας δυτικά όπλα κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων εντός της Ρωσίας.

Ο Khodarnock εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτά τα πυρηνικά υποβρύχια βρίσκονται ήδη στα ανοικτά των βρετανικών ακτών, αναμένοντας εντολές για επίθεση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν οι βρετανικοί πύραυλοι κρουζ «Storm Shadow» πετάξουν προς τη Ρωσία, αυτά τα υποβρύχια θα καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις του βρετανικού τμήματος της πανευρωπαϊκής εταιρείας πυραυλικών συστημάτων MBDA. Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Stevanage, στο Bristol και στο Bolton, UK.

Είναι η εταιρεία όπλων MBDA που παράγει τους πυραύλους κρουζ «Storm Shadow» στη Μεγάλη Βρετανία.



Επικαλούμενος δικές του πηγές στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Khodarenock επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Ρώσοι είχαν ένα σαφές σχέδιο για να αποτρέψουν το ΝΑΤΟ από τη λήψη μέτρων αντιποίνων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων της εταιρείας MDBA, εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ρωσία θα εξαπολύσει ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ σε μια από τις περιοχές του Ατλαντικού Ωκεανού ή της Βόρειας Θάλασσας, κοντά στις ακτές της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Khodarenock εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μόνο μετά από αυτό οι βρετανικές αρχές θα καταλάβουν επιτέλους ότι είναι καιρός να σταματήσουν να επιδεινώνουν την κατάσταση στην Ουκρανία, επειδή την επόμενη φορά μπορεί να προκληθεί πυρηνική επίθεση στο Λονδίνο, τις Βρυξέλλες (Βέλγιο – έδρα του ΝΑΤΟ) και την Ουάσιγκτον. DC.

πηγή: Hal Turner Radio Show



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.