Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας & Ισότητας του Δήμου Θερμαϊκού, στοχεύοντας στην διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλέστερου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για όλους, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης, ανοιχτή προς το κοινό, Ενημερωτικής Ημερίδας με θέμα :

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ,
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

ΠΟΤΕ;  1 Οκτωβρίου 2024 6 μ.μ.
ΠΟΥ;    5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας

Στόχος αποτελεί η ενημέρωση της σχολικής κοινότητας, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου μας. Η συνεχής ενημέρωση όλων, κρίνεται απαραίτητη για τη διαχείριση και αντιμετώπιση
δυσκολιών που προκύπτουν, έτσι ώστε η σχολική μονάδα να λειτουργεί απρόσκοπτα για παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στα παιδιά.

Είσοδος Ελεύθερη  




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.