Maria Denaxa@mdenaxa

Μην απορείτε με την υπογεννητικότητα στην Ευρώπη, κάνουν ότι μπορούν για να εξαθλιώσουν τις νέες γενιές και τους Ευρωπαίους γενικότερα. Γαλλία 2024 =>   Στις μεγάλες πόλεις, δεν είναι πλέον ασυνήθιστο να βλέπεις ουρές νέων ανθρώπων να περιμένουν για να παραλάβουν συσκευασμένα γεύματα απο τα κοινωνικά παντοπωλεία. Ακόμη κι αν λαμβάνουν υποτροφίες και εργάζονται παράλληλα, οι φοιτητές στρέφονται όλο και περισσότερο σε εθελοντικές οργανώσεις για να τα βγάλουν πέρα.  Την ίδια ώρα το ποσοστό των νέων κάτω των 25 ετών που εκπορνεύονται αυξήθηκε από 8% σε 24% μεταξύ 2019 και 2021. Σήμερα το 3% έως 4% των φοιτητών δηλώνουν ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια κατάσταση φοιτητικής πορνείας και το 8% έως 12% δηλώνουν ότι το σκέφτονται.
https://senat.fr/questions/base/2024/qSEQ240310515.html…




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Next
Αυτό είναι το τελευταίο.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.