από την Caitlin Johnstone /  reseauinternational.net 

Το μόνιμο δόγμα εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ είναι ουσιαστικά: « Μπορούμε να έχουμε ειρήνη αύριο αν σκοτώσουμε λίγους περισσότερους ανθρώπους σήμερα ».

Αλλά είναι ακόμα σήμερα. Το αύριο δεν έρχεται ποτέ.

Το Ισραήλ δεν καταφέρνει ποτέ να σκοτώσει για να πετύχει την ειρήνη, γιατί είναι αδύνατο.

Δεν μπορούμε να δολοφονούμε, να καταπιέζουμε και να τυραννούμε τους ανθρώπους σε υπακοή. Μπορείτε να σκοτώσετε τους ανθρώπους που σας εναντιώνονται, αλλά με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μόνο περισσότερους ανθρώπους που σας αντιτίθενται. Μπορείτε να κάψετε τη γη σκοτώνοντας όλα τα μέλη της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, αλλά με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε μόνο τη γέννηση περισσότερων Χαμάς και άλλων Χεζμπολάχ.

Ο μόνος τρόπος για να υποτάξεις έναν πληθυσμό είναι να σκοτώσεις τους πάντες. Μετατρέψτε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή σε μια ερημιά θανάτου και καταστροφής, για να μην μείνει κανείς να σας εναντιωθεί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει η αρχή «σκοτώστε σήμερα για την ειρήνη αύριο».

Για να είμαστε δίκαιοι, λειτούργησε για άλλα δυτικά αποικιακά έργα. Στη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία ο λευκός απλά σκότωσε και σκότωσε και σκότωσε και σκότωσε μέχρι που ο αντίπαλος εξοντώθηκε και οι λίγοι επιζώντες έσπασαν.

Αλλά ο αυτόχθονος πληθυσμός της ιστορικής Παλαιστίνης είναι διαφορετικός, καθώς δεν είναι απομονωμένος. Περιβάλλεται από αρχαίους πολιτισμούς που έχουν μακροχρόνια σχέση και συγγένεια θρησκείας και πολιτισμού μαζί του. Οποιαδήποτε προσπάθεια εξόντωσης του γηγενούς πληθυσμού, όπως συνέβη με άλλα δυτικά σχέδια αποικισμού, προκαλεί εχθρότητα από τα γύρω έθνη, όπως βλέπουμε σήμερα.

Έτσι, για να επιτύχει το Ισραήλ την ειρήνη σκοτώνοντας, δεν πρέπει μόνο να σκοτώσει τους Παλαιστίνιους, αλλά και οποιονδήποτε στη γύρω περιοχή θα του εναντιωθεί. Οι Ισραηλινοί το γνωρίζουν αυτό, γι' αυτό ακούμε ορισμένους ακροδεξιούς Σιωνιστές να μιλούν για την ανάγκη για ένα «Μεγάλο Ισραήλ» του οποίου το έδαφος θα εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα σημερινά σύνορα του Ισραήλ.

Επομένως, το Ισραήλ θα υπάρχει πάντα σε κατάσταση συνεχούς πολέμου έως ότου είτε (Α) πάψει να υπάρχει στην τρέχουσα τυραννική επανάληψη του είτε (Β) σκοτώσει ή συντρίψει όλους τους εχθρούς του σε όλη τη Μέση Ανατολή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τερματιστεί αυτή η δολοφονία.

Και αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει στην τρέχουσα εκδοχή του. Ήταν μια πολύ, πολύ κακή ιδέα, όπως και άλλες πολύ, πολύ κακές ιδέες στην ιστορία, η σκλαβιά για παράδειγμα.

Για να σταματήσουν οι δολοφονίες, πρέπει να τερματίσουμε το δολοφονικό σχέδιο αποικιοποίησης γνωστό ως Ισραήλ. Είναι τεράστιο έργο, αλλά και η απελευθέρωση σκλάβων. Η μόνη εναλλακτική είναι να προχωρήσουμε όλο και πιο βαθιά σε αυτήν την τροχιά προς όλο και περισσότερους φόνους, προσελκύοντας όλο και πιο ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις και αυξάνοντας εκθετικά τον αριθμό των νεκρών στη διαδικασία.

Ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ των ισχυρών δυτικών συμμάχων του Ισραήλ εναντίον του Ιράν και των εταίρων του στην περιοχή θα σκοτώσει εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους και θα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία. Αλλά αυτή είναι ακριβώς η τροχιά στην οποία μας οδηγεί η δυτική υποστήριξη στις δολοφονικές εκστρατείες του Ισραήλ.

Θεωρώ αβάσταχτη αυτή την προοπτική. Θα ήταν πολύ λιγότερο καταστροφικό να διαλύσουμε το κράτος του απαρτχάιντ του Ισραήλ και να κανονίσουμε ώστε η Δύση να απορροφήσει όλους εκείνους που επιθυμούν να εγκαταλείψουν ένα κράτος όπου όλοι έχουν ίσα δικαιώματα. Θα ήταν δύσκολο, θα ήταν άβολο, αλλά θα ήταν πολύ, πολύ πιο εύκολο και πιο ηθικό από το να βοηθήσουμε το Ισραήλ να συνεχίσει το δόγμα του «σκοτώστε σήμερα για την ειρήνη αύριο». [Η λύση ωστόσο αδύνατη λόγω της ισχύος των σιωνιστικών λόμπι στη Δύση, NdT]

Κανείς δεν παρουσίασε ποτέ ένα επιχείρημα για τη συνέχιση της ύπαρξης του Ισραήλ με τη σημερινή του μορφή που να είναι τόσο λογικό όσο και ηθικά υπερασπίσιμο. Είναι απλώς ένα τρελό, ηλίθιο πράγμα που κάνουμε, όπως κάθε άλλο τρελό, ηλίθιο πράγμα που έχουμε κάνει σε όλη την ιστορία. Κάποτε θα είναι φανερό σε όλους.

πηγή: Caitlin Johnstone via Le Saker Francophone



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.