του Mikhail Gamandiy-Egorov /  reseauinternational.net 

Τα σύγχρονα παγκόσμια γεγονότα έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι η δυτική πλανητική μειονότητα δεν πρέπει μόνο να κατανοήσει ότι η πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αποδεκτή σε κάθε περίπτωση, αλλά και ότι ο μύθος σύμφωνα με τον οποίο αυτή η μειονότητα δεν τιμωρείται και σε μεγάλο βαθμό είναι «άθικτη» σίγουρα ανήκει στο παρελθόν.

Οι τρέχουσες διαδικασίες σε διάφορα μέρη του κόσμου αντιπροσωπεύουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς ολόκληρο το μπλοκ της πλανητικής μειονότητας της ανάγκης να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του. Ο φόβος, που εδώ και πολύ καιρό διαδόθηκε από τη δυτική και συνδεδεμένη προπαγάνδα, ανήκει στο παρελθόν. Και με αυτήν την πραγματικότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα νοσταλγικά για τη μονοπολική εποχή καθεστώτα. Τελικά, κανείς δεν είχε αναγκάσει τους Δυτικούς και άλλους υποστηρικτές της δυτικής υπαγόρευσης στην ανθρωπότητα να αρνηθούν να αναγνωρίσουν τη σύγχρονη εποχή στις διεθνείς υποθέσεις. Κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσεις για τις πράξεις σου.

Οι υποστηρικτές του πολυπολικού κόσμου βρίσκονται σήμερα περισσότερο από ποτέ σε θέση ισχύος.
Ο φόβος έχει αλλάξει πλευρά

Τα γεγονότα στην Αφρική , στη Λατινική Αμερική, αλλά και στη Μέση Ανατολή θα έχουν επιβεβαιώσει οριστικά ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως επιστροφή στο παρελθόν. Οι υποστηρικτές του πολυπολικού κόσμου βρίσκονται τώρα περισσότερο από ποτέ σε θέση ισχύος , αν και απομένουν πολλά να γίνουν για να ενισχυθεί περαιτέρω η σύγχρονη πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Επιπλέον, τα πολύ πρόσφατα αντίποινα που πραγματοποιήθηκαν από το Ιράν σε εδάφη που ελέγχονται από το ισραηλινό καθεστώς επιβεβαίωσαν επίσης αυτήν την πραγματικότητα.

Αυτά τα ιρανικά αντίποινα για όλα τα πρόσφατα εγκλήματα του Ισραήλ, στην Παλαιστίνη, τον Λίβανο, την Υεμένη και ακόμη και το Ιράν, από τη μια πλευρά, ήταν πολύ ανθρωπιστικά, καθώς δεν υπήρχε σαφώς κανένας στόχος να χτυπήσει τον άμαχο πληθυσμό, σε αντίθεση με τους στρατιωτικούς στόχους του εχθρού, και αυτή τη φορά αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στο πλαίσιο του στρατηγικού μηνύματος. Ένα μήνυμα τόσο για το ισραηλινό καθεστώς όσο και για τον κύριο σύμμαχό του, το καθεστώς της Ουάσιγκτον. Πρώτον, το Ιράν διαθέτει όπλα κρούσης υψηλής ποιότητας και δεύτερον, το πολυδιαφημισμένο ισραηλινό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας δεν είναι τίποτα άλλο από μια φαντασία που δημιουργήθηκε από την ισραηλινή και τη δυτική προπαγάνδα.

Σε αυτή τη σύγκρουση, και πέρα ​​από τις υπάρχουσες συμμαχίες εντός των εμπλεκόμενων δυνάμεων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το Ιράν και οι περιφερειακοί σύμμαχοί του στον Άξονα της Αντίστασης είναι ακριβώς υποστηρικτές της πολυπολικής παγκόσμιας τάξης. Αυτό χωρίς να ξεχνάμε ότι η Ισλαμική Δημοκρατία είναι μέλος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO), των BRICS και διατηρεί άκρως στρατηγικές σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα. Όσο για το ισραηλινό καθεστώς, εκτός από το ότι είναι ο κύριος σύμμαχος της Ουάσιγκτον, όχι μόνο στη βασανισμένη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά γενικότερα de facto σε παγκόσμια κλίμακα, και μάλιστα από πολλές απόψεις ως προτεραιότητα στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ, είναι επίσης ένας ριζοσπαστικός εκπρόσωπος εκείνων που νοσταλγούν τη μονοπολική εποχή.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο φόβος που νιώθετε στους δρόμους του Ισραήλ στο πλαίσιο του αποτελεσματικού, αλλά ανθρωπιστικού χτυπήματος του Ιράν εναντίον αμάχων είναι απολύτως συνεπής με την αίσθηση ότι οι κάτοικοι ολόκληρου του μικρού δυτικού κόσμου θα μπορούν να αισθάνονται, εάν οι ελίτ τους συνεχίσουν διαδρομή μέγιστης κλιμάκωσης.
Ένα μάθημα για τις δυτικές δίαιτες

Σε μια εποχή που στον μικρό ΝΑΤΟ-δυτικό κόσμο, οι εκκλήσεις ορισμένων άρρωστων εκπροσώπων του σχετικού κατεστημένου συνεχίζονται, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης να χτυπήσουμε τη χώρα μας σε βάθος με δυτικά όπλα, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται αυτόν τον φόβο και τον πανικό στο εγγύς μέλλον θα μπορούσε να γίνει κοινός τόπος στις κύριες πόλεις της δυτικής πλανητικής μειονότητας. Και επιπλέον, χωρίς καν να υπάρχει απαραίτητα ανάγκη προσφυγής στα μέσα πυρηνικής αποτροπής. Είναι δυνατόν να φανταστούμε πανικό στις κύριες πόλεις της ΕΕ ή των ΗΠΑ σε περίπτωση μαζικής αντίποινας με υπερηχητικά όπλα ή drones εναντίον στρατιωτικών ή/και πολιτικών στόχων του εχθρικού στρατοπέδου.

Έτσι, εάν τα καθεστώτα των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης, ή ακόμα και του Ισραήλ ή οποιασδήποτε Αυστραλίας, ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα σίγουροι για την ατιμωρησία και το άθικτό τους, τότε σήμερα θα ήταν καιρός να καταλάβουμε ότι η παγκόσμια πλειοψηφία δεν αναγνωρίζει τον μύθο της υποτιθέμενης αποκλειστικότητάς τους. . Και περισσότερο από αυτό, αντιμέτωποι με την αλαζονεία, την υποκρισία και τον εξαιρετικά εγκληματικό χαρακτήρα των εκπροσώπων της πλανητικής μειονότητας, σήμερα και περισσότερο από ποτέ, οι υποστηρικτές του πολυπολικού κόσμου έχουν κάθε λόγο να θυμούνται ότι η πλανητική μειονότητα πρέπει να μάθει να γνωρίζει τον τόπο σου.

Ναι, θα υπάρξει μια νέα διαχωριστική γραμμή . Μεταξύ της Ρωσίας και του μικρού δυτικού κόσμου, και σε ακόμη πιο παγκόσμια κλίμακα, μεταξύ του σύγχρονου πολυπολικού κόσμου και της παγκόσμιας μειονότητας που εξακολουθεί να ζει με τη νοοτροπία των αποικιοκρατών και των σκλάβων. Στο πλαίσιο αυτής της γραμμής, είναι καταρχήν δυνατό να συνυπάρχει σχετικά. Άλλωστε, αν ο ψευτο-ανθισμένος κήπος είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά άρρωστος, δεν είναι στο χέρι μας να τον θεραπεύσουμε. Αφήστε τους να φροντίσουν μόνοι τους τον χώρο που σαπίζει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά αν η δυτική πλανητική μειοψηφία παρ' όλα αυτά επιλέξει τη μέγιστη κλιμάκωση, με την ελπίδα να προσπαθήσει να ανακτήσει την κυριαρχία της στον πλανήτη μέσα από το απόλυτο χάος, οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά καταστροφικές, πρώτα απ' όλα για αυτήν τη μειονότητα. Όντας ακριβώς μειοψηφία.

Mikhail Gamandiy-Egorov

πηγή: New Eastern Outlook


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.